+31 (0)6 551 911 27 mail@threetwoone.nl

INTRO-LES WAAR DE 4 D’s CENTRAAL STAAN!

HOE WERKT HET?

DE 4 D’S VAN EEN SNAPVIDEO

  1. Durven
  2. Denken
  3. Doen
  4. Delen

Stap 1: Durven / Durf origineel te zijn
Wie bent U? Waar is uw bedrijf écht sterk in? Waar bent u trots op? Wat zijn uw merkwaarden? En heel belangrijk: wie is uw kijker en wat wilt u bereiken met deze video’s? Dit combineren we tot een vorm die interessant en leuk is om te bekijken: uw unieke videostory.

Stap 2: Denken / Contentadvies 
Voorafgaand aan de opname is er een brainstorm waarin we u adviseren over de inhoud van de verschillende video’s: welke onderwerpen spreekt een klant aan, op welke manier presenteert u het aantrekkelijk en hoe pakken we het aan (locatie, vorm, setting, planning). Het resultaat: een lijst met verrassende SNAPVIDEO’S om concreet mee aan de slag te gaan!

Stap 3: Doen / Tijd voor actie
In een paar uur worden alle video’s opgenomen. Doelgericht en ongescript, want dat is het meest natuurlijk. Een soort gestructureerde ‘go with the flow’, waarbij een ontspannen sfeer de truc is. Wat past het beste bij U? Zelfs de meest terughoudende mensen gaan het filmen eigenlijk altijd leuk vinden en slagen erin om een authentieke en zelfverzekerde presentatie voor de camera neer te zetten. Dat is zo inspirerend! Al of niet met een autocue.

Stap 4: Delen / Time to share!
Deze heerlijke SNAPVIDEO’S vragen om een goede online verspreiding, We kunnen alle social media inschakelen en kanalen of accounts aanmaken. Youtube, Vimeo, Snapchat, Interest, Instagram, Facebook. Wilt u ook een eigen aparte webpagina en/of videoplatform met daarop uw SNAPVIDEO’S en contactgegevens? Geen probleem.